bestwoolcarpets

Ook voor een prachtig wollen vloerkleed kunt u terecht bij Noël Timmermans. Hier ziet u onze volledige collectie.

Leer met de 10 geboden van Wol

Tapijt onder uw voeten creëert warmte, sfeer, comfort en een eigen stijl. Zo maakt mooie vloerbedekking het verschil in uw interieur. Best Wool Carpets springt in op interieurtrends en creëert liefst zelf een trend. Er is veel keus als
het om kleur en structuur gaat en ze leveren uit voorraad. Hierdoor bieden ze u de kans op een rijker leven.

Onze collectie

Pure-collectie

De Pure-collectie wordt gekenmerkt door een moderne, luxe uitstraling en zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Alle kwaliteiten van deze collectie zijn gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol. De opvallende elegantie vormt de perfecte basis voor een breed scala aan stijlen. De Pure-collectie biedt een breed scala aan kleuren en kleurencombinaties. Met een tapijt uit de Pure-collectie geef je je huis een persoonlijker karakter. Bovendien is deze collectie ideaal om modieuze tapijten op maat te maken.


Nature collectie

Als u op zoek bent naar een traditioneel en puur natuurlijk wollen tapijt of vloerkleed, vindt u dit in de ‘Nature’-collectie. Tapijten uit deze collectie zijn vervaardigd uit Europese en ongeverfde wol, waardoor ze ecologisch en minimalistisch zijn. De tapijten uit onze ‘Nature’-collectie zijn uitgesproken smaakvol en zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.


Royal Collectie

Onze ‘Royal’-collectie vertegenwoordigt de ultieme luxe vloerbedekking en benadert natuurlijke perfectie. Deze tapijten zijn er in twaalf varianten van wit. Hun zachte en warme aanraking bewijzen dat deze tapijten uitsluitend zijn gemaakt van de beste Nieuw-Zeelandse wol. Tapijten uit de ‘Royal’ collectie zijn ideaal voor luxe woonkamers, comfortabele slaapkamers en prachtige jachten.


Hospitality Collectie

Bij Noël Timmermans willen we u inspireren en stimuleren. Wij geloven dat het juiste tapijt de sfeer in een kamer kan versterken en verbeteren. We willen u aanmoedigen om innovatief te zijn en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Samen kunnen we een mooie, praktische en op maat gemaakte oplossing creëren, precies zoals u het bedoelde en in overeenstemming met uw wensen.

Ons assortiment biedt oneindig veel mogelijkheden. We maken graag uw specifieke wensen waar. Laat u inspireren, denk na over de mogelijkheden en stel gerust vragen.


Rugs Collectie

Vloerkleden spelen een steeds meer in het oog springende rol in interieurs. Enerzijds maken ze een statement, anderzijds voegen ze iets toe aan de sfeer, warmte en kleur van een ruimte. Het is een impuls voor een houten, stenen, betonnen of laminaat vloer en verbetert de akoestiek enorm. Een vloerkleed uit de Rugs collectie kunt u op maat laten maken.

Het is mogelijk om van ieder bestaand Best Wool tapijt een vloerkleed te maken. Onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden van de vloerkleden.

​Ieder vloerkleed krijgt een randafwerking. Er is keuze uit blind, linnen, vilt en leer.

Voor meer informatie over dit prachtige product kunt u de pagina van onze leverancier eens bekijken.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.