Calypso roll

CALYPSO ROLL – DE ZIJDELINGSE ZONWERING
De zijdelingse zonwering CALYPSO ROLL is de perfecte aanvulling voor de zonwering op uw terras of balkon, omdat het u van opzij beschermt tegen zonnestralen en nieuwsgierige blikken. In de basisuitvoering biedt de zijdelingse zonwering bescherming tegen een lichte bries. In combinatie met het Wind-Protect-Systeem kan ze ook worden gebruikt als een echt windscherm. De CALYPSO ROLL overtuigt door kwaliteit, eenvoudige montage en bedieningsgemak, terwijl de uitstuurassistent bovendien jarenlang, een probleemloos gebruik mogelijk maakt. De hoogwaardige grepen zijn ook verkrijgbaar met een kinderbeveiliging.

De CALYPSO ROLL kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen: als schuine installatie, met kijkraam en met verschillende bespanningen. Ze wordt verticaal aan posten of de wand bevestigd en kan handmatig horizontaal worden uitgetrokken. Een veeras zorgt ervoor dat het doek bij het insturen weer zelfstandig oprolt. De doekcassette kan strak aan de wand worden gemonteerd en beschermt het doek tegen weersinvloeden.

De maximale uitval van de CALYPSO ROLL ligt tussen 300 en 600 cm en is afhankelijk van zowel de doeksoort als de uitvoering (cassettehoogte, kijkraam, schuine installatie).

De CALYPSO ROLL is verkrijgbaar in de standaardkleuren wit (RAL 9010) of in de LEINER-LOUNGE-structuurkleur donkergrijs of tegen een meerprijs in een van de 17 andere LEINER-LOUNGE-structuurkleuren. Tegen een meerprijs kunnen wij bovendien elke gewenste RAL-kleur realiseren –

Zonwering planner
Zonweringen en beschaduwingssystemen hebben allerlei voordelen: ze beschermen o.a. tegen zon en …
Klemzonwering balkons
Klemzonweringen, de ideale oplossing voor balkons waaraan geen vaste zonwering mag worden …
Zonweringsdoeken
TERRASONTWERP MET EEN TEXTIELE FLAIR Geef uw zonwering vorm met de zonweringdoeken …
PERGOLA SUNRAIN Q
PERGOLA SUNRAIN Q Bij de PERGOLA SUNRAIN Q zijn verschillende eisen wat …
deel

Misschien ook interessant

Reacties gesloten.