de klemzonwering

PURO F  KLEM – DE KLEMZONWERING VOOR BALKONS

De klemzonwering PURO F werd ontwikkeld voor de toepassing op balkons. Met behulp van twee klemstaanders wordt de zonwering tussen balkonvloer en -plafond geklemd. De valarmzonwering PURO F Klem overtuigt door zijn valarmen die met geïntegreerde veren het zonweringdoek spannen. Voor een fraaiere optiek zijn de schroefverbindingen van de valarmen onzichtbaar geïntegreerd. De arm heeft een standaard hellingshoek van 140° en is verkrijgbaar in lengten van 60 tot 125 cm.

klemzonwering PURO F Leiner

De PURO F is tot de volgende maximale breedten verkrijgbaar als enkele installatie:

maximaal 400 cm, valarmen van 60 – 125 cm

maximaal 500 cm, valarmen van 60 – 100 cm

maximaal 600 cm, valarmen van 60 – 80 cm

In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor.

Als speciale uitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening. Desgewenst is de zonwering ook verkrijgbaar met draaistang.

Besturing ( optie)

Volautomatische besturingen completeren de elektroaandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachters.

Exclusieve zonweringdoeken voor iedere voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk unicaat door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit tal van dessins. Ons programma omvat meer dan 200 dessins uit allerlei kleurwerelden en speciale doekmaterialen met een hele scala aan patronen die reikt van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen tot en met moderne strepen. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.


De PURO F Klem kan tussen vloer en plafond geklemd worden.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.