Diensten

Meten is Weten

Bij Noël Timmermans leveren veelal maatwerk omdat geen één kozijn of hoogte van een plafond het zelfde is. En daarom komen we altijd even langs om de uw rolluiken of screen en raambekleding altijd even inmeten. Want niks is vervelender als het bestelde artikel niet past!

Montage zoals het hoort

Uiteraard monteren of leggen we de vloer of hangen we de gordijnen keurig voor u op als dat gewenst is. En onze monteurs brengen dan uiteraard de juiste materialen mee om alles netjes bij u achter te laten. Zodat u jaren plezier hebt van uw Vloer, Screens, overkapping of garagedeur.

Onderhoud en Reparatie

Ook voor service of onderhoud en reparatie kunt u terecht bij Noël Timmermans. Want niks is zo vervelen als uw rolluik of screen niet meer omhoog of omlaag wil. En daarom is op tijd onderhoud ook erg belangrijk, zeker om later problemen te voorkomen.

Zakelijk/MKB is geen probleem

We hebben bij Noël Timmermans ook veel oplossingen voor het MKB. Denk dan aan professionele zonwering, die kan tegen een stootje. Zeer belangrijk bij intensief gebruik. Maar ook vloeren voor zeer grote oppervlaktes is geen probleem. Dus bent u op zoek voor uw bedrijf naar een droogloopmat of sterke vloer? Informeer zeker eens bij ons of loop eens binnen in onze showroom in Hoogerheide. En samen zoeken we met jou naar een gepaste oplossing.