Zakelijk/MKB

Wij denken graag met u mee

Ondernemen is soms al een hele opgave en zeker als u een leeg pand of bedrijfsruimte betrekt. En als u dan ook op zoek moet naar vloeren, zonwering of droogloop matten dan helpen wij u graag. Ook voor vervanging van uw huidige zonwering of vloer kunt u terecht bij Noël Timmermans. En we hebben bij veel ondernemers inmiddels mooie projecten mogen leveren, En uiteraard doen we dat ook graag bij jou!

Op een terrasje

Maar ook voor uw terras hebben we prachtige oplossingen voor het beschermen van jouw bezoekers.

De GASTRO SUNRAIN met de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie is de perfecte oplossing voor zon en regen: het mobiele, vrijstaande of vast geïnstalleerde zonweringsysteem biedt schaduw en kan worden uitgebreid tot een windstabiele oplossing. Dankzij de intelligente en stabiele constructie kan de GASTRO SUNRAIN zelfs bij zware regenval uitgestuurd blijven. Daarmee maakt het uw horecagelegenheid grotendeels onafhankelijk van het weer.

Tot de standaarduitvoering behoort een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc dat voor reclamedoeleinden heel eenvoudig kan worden bedrukt. Al vanaf een hellingshoek van 5° (bij koppelinstallaties vanaf 7,5°) is de waterafvoer gegarandeerd. De LED-verlichting die als speciale uitvoering in het dwarsprofiel integreerbaar en radiografisch dimbaar is, zorgt voor een aangename sfeer tot laat in de avond.

Het vrijstaande aluminiumframe wordt individueel en naar wens vervaardigd. De GASTRO SUNRAIN kan op een betonfundament worden geschroefd of veilig in een bodemhuls worden geplaatst. Als er geen fixatie op de bodem mogelijk is of als u de installatie flexibel wilt gebruiken, is als standaard ook een elegante sokkel met betongewichten en geïntegreerde afdekking verkrijgbaar. Hierdoor ontstaan twee extra zitplaatsen per zijde en de GASTRO SUNRAIN kan zo ook voor straatfeesten en andere evenementen worden gebruikt. Montage en demontage is eenvoudig en snel mogelijk. Zo worden vlakken van meer dan 40 m2 – bij een koppelinstallatie zelfs tot 135 m2 en per knopdruk in- en uitstuurbaar – optimaal tegen zon en regen beschermd.

Vloeren om van te houden

Ook voor een vloer ben je aan het juiste adres bij Noël Timmermans. Want voor elke ruimte hebben we een passende oplossing. Van Marmoleum t/m hoogwaardig projecttapijt, we hebben een breed assortiment, en ervaring in het leggen van een groot aantal vierkante meters. Ook voor bescherming van uw vloer met bijv. het gebruik van bureaustoelen hebben we protectmatten.

Samen maken we het mooi

Maar ook voor andere oplossingen kun je uiteraard ook terecht bij Noël Timmermans. Denk aan windvaste screens of markiezen. Loop gerust eens binnen in onze winkel. We helpen je uiteraard graag!