Duette

Duette shades

Een duette plisségordijn bestaat uit een doek in honingraatstructuur dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken.
De honingraatstructuur  zorgt  voor een isolerende luchtlaag.

Duette shades

De duette shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties, waaruit u kunt kiezen voor het gewenste doorzicht naar buiten en daarbij ook privacy biedt. Ze bieden een mooi gelijkmatig plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen en vormen. Door de ruime kleurkeuze creëert u de gewenste sfeer voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Bij duette shades zijn er geen zichtbare gaatjes t.b.v. de bedieningskoorden, zodat het geheel strak oogt.

Velux verduisterende plissegordijnen zorgen voor 98% verduistering voor een goede nachtrust. Een extra isolatielaag houdt de kou buiten, voor meer comfort binnenhuis.

De beschermende, verduisterende dubbel plissé stof heeft een aluminium honinggraatstructuur die isolatie verbetert tot 26%. Flexibel te positioneren voor optimale privacy en lichtinval.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.