Een aluminium carport

Wil jij jouw auto of camper beschermen tegen neerslag, vallende bladeren, vogelpoep en schadelijk zonlicht? En wil je daarnaast zelf nooit meer door de stromende regen naar de voordeur rennen? Dan is een Verasol carport de oplossing!

Bescherm uw auto of camper tegen de weersinvloeden.

De verasol carport kan zowel tegen de woning of garage geplaatst worden als vrijstaand. Uiteraard is deze ook te gebruiken als overkapping voor je jacuzzi of terras achter in de tuin. Een Verasol carport is makkelijk te plaatsen zonder bouwkundige aanpassingen aan jouw woning. Je kunt de carport eenvoudig zelf monteren, of het overlaten aan Noël Timmermans. Doordat de aluminium carports gemaakt zijn van duurzame en stevige materialen zijn deze daarnaast ook bijna onderhoudsvrij! En dat is natuurlijk super.

Waaruit kan je kiezen?

en aluminium carport is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je kan kiezen uit een vlakke of gebogen dakconstructie. Creëer een ideale match tussen je carport en jouw huis of garage door te kiezen uit een witte-structuurlak of antraciet-structuurlak.

-Verkrijgbaar in 2 kleuren Wit structuulak (RAL9010) of Antraciet structuurlak
-Daktypen: Vlak, gebogen of zadeldak
-Vrijstaand of aan huis/muur geplaatst

Verasol carport

Voor meer informatie kijkt u op de website van: Verasol

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.