Entreematten

Met de herfst weer voor de deur is een entreemat eigenlijk niet meer weg te denken bij uw voor of achterdeur. Het voorkomt het inlopen van vuil en zand en Verminderd slijtage van harde vloeren.

We weten allemaal hoe belangrijk die eerste indruk is. Daarom is de entree van je woning of bedrijf zo belangrijk! Hamat levert goed schoonlooptapijt waarmee je bezoeker niet alleen verzekert is van een prettige kennismaking, maar schoonlooptapijt houdt je woning of bedrijf ook nog eens schoon. Dat scheelt weer schoonmaaktijd en voorkomt extra onderhoudskosten aan je vloer, veroorzaakt door slijtage.

Hamat levert schrapende matten, absorberende matten of een combinatie van beiden. De combinatie van zachte en harde garens geven schrapend schoonlooptapijt dubbele eigenschappen: de harde garens schrapen het vuil van de voeten terwijl de zachte garens vocht absorberen. Absorberend schoonlooptapijt bestaat vooral uit zachte garens die in staat zijn vuil op te nemen en ideaal zijn voor vochtopname.

Ons schoonlooptapijt heeft verschillende eigenschappen die voor verschillende situaties van toepassing kunnen zijn. Zo zijn onze matten inzetbaar voor licht residentieel gebruik tot en met licht projectgebruik en zijn verkrijgbaar in diverse maten afhankelijk van je wensen. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. En van subtiel tot wat meer gemêleerd. Dus er is altijd een mooie match met je vloer.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.