Garagedeuren

Heeft u nog een oude garagedeur? Een deur die niet goed afsluit en klemt bij vochtig weer. Of misschien verbouwd u de garage voor andere doeleinden. Dan bent u bij Noël Timermans ook aan het juiste adres.

Ons assortiment

Garagedeuren worden toegepast voor garages, schuren, bergingen en woningen met inpandige- of aangebouwde garages. Er zijn sectionaaldeuren, openslaande deuren, kanteldeuren, roldeuren, loopdeuren of misschien wel een complete pui met geïntegreerde (loop)deur.

OPENSLAANDE GARAGEDEUREN

Openslaande garagedeuren zijn de meest populaire garagedeuren van dit moment. In de loop van de tijd heeft de garage zijn functie als autostalling verloren en staat er vaak van alles in BEHALVE een auto. Openslaande garagedeuren bieden een eenvoudige bediening met een brede toegang zonder opstaande dorpel. Ideaal om (met de fiets aan de hand) lopend uw garage te betreden. Wij hebben de ruimste keuze in openslaande garagedeuren!

Openslaande garagedeuren

SECTIONAALDEUREN

Sectionaaldeuren zijn al jaren de meest verkochte garagedeuren bij renovatie. Deze perfect geïsoleerde garagedeuren bieden een optimaal ruimte gebruik met eenvoudige en comfortabele bediening (zeker in combinatie met elektrisch bediening). In zowel 40mm als 60mm paneeldikte met een grote keuze in inbouwsystemen (zodat deze deur altijd past).

Sectionaaldeuren

KANTELDEUREN

anteldeuren zijn al tientallen jaren in ons straatbeeld. Nog steeds de meest economische oplossing om uw garage af te sluiten. Uiteraard in moderne uitvoeringen, kleuren en te voorzien van ingebouwde loopdeur.

Kanteldeuren

ROLDEUREN

Roldeuren bieden een uitkomst wanneer er geen ruimte is om andere type deuren, zoals een sectionaaldeur, te kunnen plaatsen. Roldeuren zijn altijd elektrisch bediend en kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de garage geplaatst worden. Het plafond blijft volledig vrij.

Roldeuren

AANDRIJVINGEN

Wanneer u uw garagedeur voorziet van een elektrische bediening dan kiest u voor gebruiksgemak en behoud van uw deur. Onze Metro aandrijvingen zijn standaard voorzien van de laatste ontwikkelingen zoals app-bediening, inbraak beveiliging en energie besparing.  Een perfecte aanvulling op uw garagedeur.

elektrische bediening

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie over een garagedeur? Kom gerust eens langs in onze showroom. ons team helpt u graag verder.

deel

Reacties gesloten.