Gordijn accessories

Huisvesting is zo individueel als de mensen die hun woning als een oase van rust en comfort zien. Het is altijd de persoonlijke smaak die de woonkamer tot iets unieks maakt. Deze persoonlijke details geven de appartementen hun comfort, individualiteit en uitstraling. Raamdecoraties geven kamers een heel bijzondere sfeer. Materialen zorgen voor comfort, absorberen het licht en geluid dragen bij aan het gevoel voor stijl. Het aanbod is divers en varieert van klassiek zijde gordijnen tot moderne strakke paneelgordijnen. Gordijngarnituren van Busche onderstrepen de uitstraling van stoffen en de persoonlijke vraag naar de hoogste kwaliteit, design en functionaliteit.

Alles is mogelijk: Van garnituren met een klassieke uitstraling tot designgarnituren van roestvrij staal of mat aluminium met of zonder elektrische aandrijving. Altijd smaakvol ontworpen zodat ze een indrukwekkend detail in iedere ruimte zijn.

Vion

Te verkrijgen in 10mm, 16mm, 20mm en 28mm.

Inside

Te verkrijgen in 2mm, 5mm, 12mm, 16mm, 20mm, 24mm en 28mm.

Tecdor

Te verkrijgen in C-Profiel 70 x 57 mm, Ovaal Profiel 40 x 22 mm, Rechthoekig Profiel 40 x 15 mm

Plooien

Zeilringen

Ook zeilringen kunnen voor alle typen gordijnstoffen gebruikt worden. Belangrijk is vooral om te letten op de diameter van de zeilringen die je kunt kiezen. Deze moet goed passen om je roede zodat het gordijn makkelijk open en dicht geschoven kan worden. Kies een zeilring die past bij de kleur van je gordijn of juist een die past bij de roede die je hebt. Zo maak je altijd een mooie combinatie.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Delen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.