Gordijnen.

For Great Curtains 

Modieus of traditioneel, fris en veelzijdig. Ons programma met decoratieve vitrage, inbetween en  gordijnstoffen biedt een breed assortiment. Nieuwe materialen, ontwerpen en actuele woon-trendkleuren zijn altijd aanwezig in onze collectie. Van linnenlook, velours, batist tot ausbrenner/burn-out en gewaagde nieuwe creaties, for great curtains biedt je altijd een brede kamerhoge selectie.

Huisvesting is zo individueel als de mensen die hun woning als een oase van rust en comfort zien. Het is altijd de persoonlijke smaak die de woonkamer tot iets unieks maakt. Deze persoonlijke details geven de appartementen hun comfort, individualiteit en uitstraling. Raamdecoraties geven kamers een heel bijzondere sfeer. Materialen zorgen voor comfort, absorberen het licht en geluid dragen bij aan het gevoel voor stijl. Het aanbod is divers en varieert van klassiek zijde gordijnen tot moderne strakke paneelgordijnen. Gordijngarnituren van Busche onderstrepen de uitstraling van stoffen en de persoonlijke vraag naar de hoogste kwaliteit, design en functionaliteit.

Alles is mogelijk: Van garnituren met een klassieke uitstraling tot designgarnituren van roestvrij staal of mat aluminium met of zonder elektrische aandrijving. Altijd smaakvol ontworpen zodat ze een indrukwekkend detail in iedere ruimte zijn.

We hebben een mooie collectie aan stoffen.

Puur & Inbetween

Natuurlijk wit of naturel kleuren in stoffen zijn altijd mooi en hebben een natuurlijke pure uitstraling. De Puur collectie bevat alle moderne en traditionele vitrage en inbetween structuren en variaties. Deze  stoffen stralen stijl en verfijning uit, perfect voor kamers die een laatste stijlvolle touch verdiend hebben.

Plooien

Zeilringen

Ook zeilringen kunnen voor alle typen gordijnstoffen gebruikt worden. Belangrijk is vooral om te letten op de diameter van de zeilringen die je kunt kiezen. Deze moet goed passen om je roede zodat het gordijn makkelijk open en dicht geschoven kan worden. Kies een zeilring die past bij de kleur van je gordijn of juist een die past bij de roede die je hebt. Zo maak je altijd een mooie combinatie.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.