Hoogwaardige tapijtvloeren en Projectvloerbedekking van Interfloor.

Innovatieve collecties

Of het nu gaat om vaste vloerbedekking, ‘wall to wall’ tapijt of om losse tapijten, vloerkleden en karpetten, een vloerkleed drukt een stempel op de uitstraling van uw woon- of werkruimte. Interfloor heeft een brede, innovatieve collectie vloerkleden en tapijt in verschillende prijsklassen. Van bijna onverslijtbare projectvloerbedekking, geschikt om druk belopen te worden in bijvoorbeeld kantoren en horecabedrijven, tot trendy en betaalbare losse kleden en vloerbedekking voor thuis, in moderne speelse prints. Zoals onze unieke collectie ‘Botanicus’, vloerkleden met originele, natuurlijke patronen, en de industrieel aandoende karpetten met beton-print. Cool, en toch warm!

Hoge kwaliteit

Interfloor is een relatief klein merk vergeleken bij interieurreuzen als IKEA, Karwei, Kwantum en Praxis. Wij onderscheiden ons door een eigenzinnige keuze in design en door een hogere kwaliteitsklasse aan te bieden met toch voldoende marge om de consument een zeer aantrekkelijk aanbod te kunnen doen. Met andere woorden: onze tapijten zijn origineel, van hoge kwaliteit en niet duur. Wilt u onze collecties bewonderen, klik dan verder naar onze catalogus of ga op bezoek bij de dichtstbijzijnde vloerenwinkels of interieurspeciaalzaken met Interfloor vloeren in het assortiment.

Nieuw bij Interfloor: met SDN garen

Nieuw in onze collectie is dat wij steeds meer vloerbedekking aanbieden gemaakt van zogenaamde SDN-garens. Deze SDN vloerbedekking is zeer slijtvast, doordat er niks te verslijten valt. SDN staat voor Solution Dyed Nylon. Dit is een draad die niet geverfd is, maar gemaakt van gekleurd nylon. Door en door. Dus zelfs als er wat af slijt, blijft de kleur gelijk. En ook bij contact met fel zonlicht of chemicaliën, zoals bleekmiddel, verandert de kleur niet.


Projecttapijt op maat

Projecttapijt op maat

Bent u op zoek naar projectvloerbedekking voor de inrichting van een kantoorruimte, een horecagelegenheid of zelfs een heel bedrijfspand? Dan kunt u met Hebeta projecttapijt alle kanten op. Van bescheiden beige, via een stoere industriële betonlook tot kleurige botanische en klassieke patronen in elke denkbare kleurschakering. En dit alles in een zware, onverslijtbare en kleurechte kwaliteit, voor intensief gebruik.

Projectvloerbedekking zet de toon

Projectvloerbedekking zet de toon

In een bedrijfsruimte is de vloerbedekking een sterk sfeerbepalend element. U wilt dus de kleuren en patronen op de vloer goed afstemmen met de rest van het interieur. Natuurlijk kunt u kiezen voor een onopvallend effen projecttapijt, maar bedenk wel dat een geheel effen vloer vaak besmettelijker is dan een projecttapijt met een patroon. Een vlek valt op een effen vloer immers veel meer op. Aan de andere kant is het met herhalende patronen over grote oppervlakken oppassen dat het niet te druk wordt.

ontwerpen

Zodra u grotere oppervlakken wilt beleggen met projecttapijt, wordt het bij Interfloor mogelijk om zélf het patroon te bepalen. U kunt bijvoorbeeld verwijzen naar het logo of een ander onderscheidend huisstijlelement. Wilt u bepaalde eigen kleuren gebruiken maar bent u nog niet zeker van het patroon? Met onze ‘Botanic’ projecttapijten kunt u zelf vrijuit variëren met verschillende kleuren rond tientallen basispatronen. Voor een projecttapijt met klassieke florale patronen tot vloerbedekking met een boomstamprint of de kleurschakering van een kiezelbeekje.

lijtvast en kleurecht projecttapijt met SDN

Een steeds groter aandeel van onze collectie projectvloerbedekking is gemaakt van speciale Solution Dyed Nylon garens. Dit maakt het tapijt bijzonder kleurecht en slijtvast. Ideaal dus voor gebruik in een ruimte met veel verkeer, of ergens waar de zon direct op de vloer schijnt. Solution Dyed Nylon is niet geverfd, maar gemaakt van door en door gekleurd nylon garen. Dus zonder verf die er af kan slijten. En ook bij contact met fel zonlicht, schoonmaakmiddelen of andere vlekmakers verandert de kleur niet. De projectvloerbedekking reinigen wordt daardoor een stuk makkelijker.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.