Horren tegen hooikoorts

Dat kan met horren op maat van Luxaflex®! Je kunt bij ons per model kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. We hebben zelfs gaas dat pollenwerend is. Ideaal voor mensen die last hebben van hooikoorts.

Luxaflex®

horren tegen hooikoorts • Plisségaas & vlakgaas

  • Poll-tex: Heb je hooikoorts? Kies dan voor pollenwerend gaas, Poll-Tex®. Met deze horren op maat wordt 90% van de pollen uit de lucht gefilterd, waardoor de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk vermindert.
  • ClearView: De draden van dit gaas zijn dunner, waardoor het zicht naar buiten verbetert en er 25% meer ventilatie mogelijk is. Je behoudt je uitzicht en weert nog steeds alle insecten!
  • Grijs gaas: Als zwart niet helemaal bij je andere raamdecoratie past, kies dan voor grijs.
  • Stripe gaas: decoratief horrengaas, waardoor je Hor een stijlelement wordt.

Ongestoorde nachtrust

Slaap je graag met het raam open, zodat je kan ventileren? Dan is het wel zo prettig als de muggen en andere insecten buiten blijven, zodat jij uitgerust wakker wordt en niet de halve nacht op zoek bent naar dat vervelende zoemertje. Daarom zijn horren op maat een echte musthave om er zeker van te zijn dat de slaapkamer insectenvrij blijft. Onze horren op maat zijn duurzaam, tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Zo zijn deze naast de populaire kleur wit en vier standaard profielkleuren, ook verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Hierdoor passen horren altijd bij jouw interieurstijl en de kozijnkleur.

Bekijk hier gehele binnencollectie op Luxaflex®

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.