African Lodge

De kleur van het zand in Botswana, de imposante dieren van Tanzania en de prachtige vergezichten van Zuid Afrika. Iedereen die er geweest is heeft warme herinneringen aan de schoonheid van dit continent. Niet zo gek dat we ook in 2023 deze trend weer in het interieur zien.

Het verschil is dat er naast beige- en bruintinten dit jaar meer met warme aardetinten gewerkt wordt. Van terra, oker tot brique tinten. Alles mag gemixt worden.

Puur, sober en warm.


RAAMDECORATIE GEEFT RUST

AFRICAN BEAUTY

De warme aardetint van de verticale jaloezieën kleuren de muren zacht en vriendelijk. Als ik mijn ogen sluit waan ik me even weer in het National Kruger park.

Creëer rust en geborgenheid in een handomdraai met mooie raamdecoratie. 

Colors@Home Noël Timmermans heeft een uitgebreide collectie.SFEER MET GORDIJNEN

SAFARI STYLE

In de lodge waar we sliepen hing er zo’n geweldige sfeer van rust en puurheid. Dat hebben we ook thuis gecreëerd. Nu is het elke dag vakantie, zo fijn.

Gordijnen zijn er in vele materialen, kies voor een natuurlijke stof bij een natuurlijke stijl en een velours gordijn bij de Hotel chic stijl. Het materiaal versterkt de sfeer.

Inspiratie genoeg bij Colors@Home Noël Timmermans


NATUURLIJKE SCHOONHEID

ONTDEKKEN

Vanachter mijn bureautje maak ik alweer de volgende reisplannen. Een keer de big five spotten zou geweldig zijn. Elke keer weer nieuwe avonturen.

Karpetten zijn in vele vormen en maten te laten maken. Van rond en organisch tot een strakke hexagoon.

Wij helpen graag met uitzoeken en meten.


DUURZAAMHEID MET VLOEREN

BUSH LODGE

Een vrije dag besteed ik het liefste aan dagdromen, ik droom van verre reizen en lekker eten. Van het gevoel van warme en zwoele Afrikaanse avonden samen met mijn geliefde.

Voor elke stijl en sfeer is er een geschikte vloer. Van stoer Marmoleum tot een elegante visgraat. Een vloer ligt lang en is daarom alleen al duurzaam.

We laten graag onze uitgebreide collectie vloeren zien. Tot snel.