Dusty Moments

Trek je terug in je eigen veilige haven. Een rustgevende plek met zachte kleuren om je heen. Een interieur dat als een warme deken om je heen valt. De rustige blush tinten geven je een geborgen gevoel. In deze zachte kleuren is de liefde voor jezelf en je interieur goed voelbaar.

Kom helemaal tot jezelf en ontspan.

COCOONEN MET RAAMDECORATIE

TEDERE ZONNESTRALEN

Laat de zonnestralen hun werk doen in jouw woning. Met onze raamdecoratie heb je zelf de controle over het daglicht. Trek je lekker terug op de bank met een goed boek en geniet van de rust. Even een moment helemaal voor jezelf.

Als je meer behoefte hebt aan privacy, is dat geen probleem. Je kan met onze raamdecoratie de perfecte sfeer creëren voor jouw woning. Speel met het licht en ontdek wat het doet met jouw gemoedstoestand.

Laat je inspireren door onze prachtige raamdecoratie.


BEHAAGLIJKE GORDIJNEN

ZWOELE STOFFEN

Sensuele, soepele stof in prachtige pasteltinten. Jouw vrouwelijkheid komt naar boven in onze luxueuze gordijnen. Kies voor een mooie, zachte stof en creëer een serene sfeer in huis.

De zachte kleuren halen een frisse wind door je huis op een mooie winterdag. ’s Avonds voel je je geborgen en veilig in jouw woning en kan je genieten van hun pracht en praal.

Wij hebben het juiste gordijn voor ieder interieur. Kom eens langs in de winkel en laat je inspireren.


TAPIJT VOOR HUISLIJKHEID

LICHTE AANRAKING

Omring jezelf met rustige, zachte tinten. Maak van je woning een plek waar je helemaal tot jezelf kan komen. Geniet van zachte stoffen en voel hoe je lichaam tot rust komt.

Een zacht tapijt onder je blote voeten op zondagochtend. Of een prachtig kleed waar je je voeten aan kan opwarmen terwijl het buiten sneeuwt.

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden met onze prachtige tapijten.


SERENE VLOEREN


KRACHT VAN EENVOUD

Een goede vloer is het hart van je huis. Ga voor prachtige stroken laminaat of kies een sfeervolle PVC vloer. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, er zijn talloze mogelijkheden.

Een vloer gaat jaren mee en een goede keuze maken is daarom belangrijk. Kom eens langs in onze winkel en laat je inspireren door ons ruime assortiment.