Good Old Days

En dat waren ze zeker, geen wonder dat we de revival van de Retrostijl in het interieur zien. We zijn op zoek naar manieren om onze huizen persoonlijker en unieker te maken en bovendien mag er weer kleur toegevoegd worden. Het verlangen naar het verleden is groot.

Een woonstijl met eigenzinnigheid en flair.

KARAKTER MET RAAMDECORATIE

UNIEKHEID

In een tijd waarin veel interieurs op elkaar lijken biedt de vintagestijl een kans om onderscheidend te zijn. Retro-elementen voegen een uniek en eigenzinnig karakter aan een ruimte toe.

Naast alle praktische elementen heeft raamdecoratie nog een groot voordeel, het is een echte sfeermaker. Door de juiste kleur en materiaalkeuze ontstaat er in een handomdraai de juiste stijl.

Noël Timmermans heeft een geweldige collectie. Loop gerust eens binnen.

GORDIJNEN MET EEN VERHAAL

DUURZAAM

Het hergebruik van vintagemeubelen en decoratie past goed in de duurzaamheidsgedachte. Items uit het verleden zijn geweldig voor de juiste sfeer maar ook goed voor het milieu. Een absolute win-win situatie.

Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan duurzame gordijnen, ze zijn onder andere gemaakt van gerecyclede materialen. Gordijnen zijn de kers op de taart van het interieur.

Voor elke trend heeft Noël Timmermans een ruime keuze. Natuurlijk adviseren wij graag. Tot snel bij de bron van inspiratie.

KLEUR MET TAPIJT

NOSTALGIE

De retrostijl roept vaak gevoelens van nostalgie op. Het brengt herinneringen terug die vaak verbonden zijn met positieve emoties.

We voelen ons comfortabel en gelukkig in omgevingen die ons aan het verleden doen denken. Uitpakken kan met tapijt of een karpet, door de juiste kleur, print of vorm te kiezen. Warme kleuren als oker, bordeaux of oud roze geven de vintagestijl de juiste boost.

Overweldigd door het aanbod? Wij adviseren graag.

GEDURFDE VLOEREN

TIJDLOOSHEID

Veel retro ontwerpen hebben een tijdloze aantrekkingskracht. Hoewel ze misschien uit een bepaalde periode stammen, voelen ze nog steeds relevant en fris aan in moderne interieurs.

Van een natuurlijke look tot een vloer met lef, voor een duurzame vloer is Noël Timmermans het adres.

Tot snel, voor advies en een kopje koffie.