Japandi

De kunst van het weglaten, minimalisme pur sung. Deze stijl brengt twee werelddelen samen. De Scandinavische puurheid en de Japanse elegantie. Dit leidt tot een geweldige mix die we zeker nog lang terug zullen zien. Vooral in tijden van onzekerheid verlangen we naar evenwicht en veiligheid. Door het kleur- en materiaalgebruik voel je je gelijk thuis.

Smaakvol en rustgevend.

GEBORGENHEID MET RAAMDECORATIE

MOMENTJE

Groot geluk zit soms in hele kleine dingen. Zoals dat ene momentje voor jezelf. Even lekker genieten van de rust met een kopje Japanse thee en gefilterde zonnestralen op je gezicht.

Het daglicht kan heel erg fel zijn, soms te fel. Met raamdecoratie kan je met het daglicht spelen. Zo creëer je de perfecte sfeer.

Laat je inspireren door onze mooie collectie raamdecoratie.


OM DOOR EEN RINGETJE TE HALEN

LESS IS MORE

Als een warme deken, zo vriendelijk en sereen maar zeker niet saai. Vanaf je favoriete fauteuil kijk je vol bewondering naar alles om je heen. Wat kan je ervan genieten dat alles klopt.

Gordijnen maken het geheel af. Ze geven je privacy maar absorberen ook het geluid. Zoveel keuze in kleur, print en materiaal.

Laat je adviseren en inspireren, je bent van harte welkom.


ZO COMFORTABEL ALS TAPIJT

GEVOEL VAN LUXE

‘s Morgensvroeg met je blote voeten op het zachte en warme tapijt. Dat is pas lekker wakker worden. De geur van verse koffie in de keuken. Heerlijk.

Tapijt is zo veelzijdig, het geeft een geweldig gevoel van rijkdom. Van kamerbreed tot een karpet in alle maten en vormen.

Kom naar één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden.


VLOEREN MET UITSTRALING


PUUR & MOOI

Zondagmorgen is een waar feest, niks hoeft en alles mag. Lekker lang uitslapen, heerlijk uitgebreid ontbijten en tijd om eens rustig een goed boek te lezen.

Je kan zo genieten van een mooie vloer, het is de basis van je interieur. Er is zoveel keuze in verschillende stijlen en kleuren. Altijd een vloer die bij jou past.

Laat je inspireren, kom gezellig langs.