Limitless

Elk najaar wachten we in spanning af wat de kleur van het nieuwe jaar gaat worden. Histor komt voor 2024 met een prachtige, warme en inspirerende kleur. Limitless. Deze toets van geel is eindeloos positief en straalt gezelligheid uit.    

Limitless is een eindeloze inspiratiebron.
 

RAAMDECORATIE VAN FORMAAT

GROOT GEBAAR

Zo fijn om zaterdagmorgen rustig aan te doen. Alles in een laag tempo en vooral genieten. Van een vers kopje koffie en de geur van vers gebakken granola.

Raamdecoratie is een grote sfeermaker in een interieur. Door verschillende materialen en kleuren is er voor iedere woonstijl en smaak een perfecte soort.

Noël Timmermans heeft een geweldige collectie. Loop gerust eens binnen.

STIJLVOLLE GORDIJNEN

VEELZIJDIG

Nu even niks, nog heel even genieten van mijn heerlijke huis. Van de rust en al het moois om me heen. Wat een genot om hier te wonen. Straks weer de wijde wereld in met al haar hectiek maar voor nu… 

Even wat meer privacy maar toch willen genieten van het daglicht en de omgeving? Denk dan aan inbetweens. Een geweldige sfeermaker in eindeloos veel kleuren en dessins. 

Tot snel bij Colors@Home Noël Timmermans.

TAPIJT MET ALLURE


ZACHTAARDIG

In een verloren uurtje mezelf verliezen in interieurboeken vind ik heerlijk. In mijn favoriete fauteuil bij mijn lang gekoesterde design lamp. Blote voeten op het karpet.

Tapijt is niet alleen heel erg zacht maar geeft ook kleur aan het interieur. Denk eens out of the box en kies voor een organische vorm of voor een print.

Door de bomen het bos niet meer zien? Geen enkel probleem, we adviseren graag.

GRENZELOZE VLOEREN


JUWEELTJES

Het hart van het huis, waar het allemaal gebeurt. Aan het kookeiland wordt ‘s morgens onder het genot van een kopje koffie de dag doorgenomen. In de avond wordt er nog even nagepraat.

Op elk moment van de dag geniet ik zo van onze vloer. Geen seconde spijt van onze keuze. Van een natuurlijke look tot eentje met lef. Voor een duurzame vloer moet je bij Colors@Home Noël Timmermans zijn.

Tot snel, voor advies en een kopje koffie