Pantone Kleur 2024: Peach Fuzz

Elk jaar komt Pantone met de kleur van het jaar. Met spanning wachten we altijd op de release. Dit jaar is het de Peach fuzz, een vriendelijke zachte tint genesteld tussen oranje en roze. De perzik tint staat voor vriendschap en empathie.

De kleur verrijkt geest, lichaam en ziel, aldus Pantone.

RAAMDECORATIE MET UITSTRALING

WARM & GEBORGEN

Ons moment van de week, zondagmorgen. Heerlijk samen onthaasten en genieten van de kleine geluksmomenten. De heerlijke geur van koffie hangt in het huis.

Raamdecoratie is een grote sfeermaker in een interieur. Maar houdt ook in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.

Noël Timmermans heeft een geweldige collectie. Loop gerust eens binnen.

ROMANTISCHE GORDIJNEN

FLUWEELZACHT

Wakker worden in een oase van rust en zachtheid. Langzaam aan de dag beginnen met een kopje koffie en een ontbijtje. Voor nu nog even genieten in onze eigen cocon. Straks weer de wijde wereld in.

Even wat meer privacy maar toch willen genieten van het daglicht en de omgeving? Denk eens aan inbetweens. Combineer deze met mooie overgordijnen voor een rijke look.

TAPIJT MET ALLURE

AAIBAAR

Een karpet is niet meer weg te denken uit het interieur. Een welkome zachtheid aan de blote voeten en staat prachtig op een harde vloer.

Last van een vervelende akoestiek? Denk dan eens aan een groot karpet. In veel kleuren, dessins en afmetingen, geheel naar eigen interieurwens samen te stellen.

Door de bomen het bos niet meer zien? Geen enkel probleem, wij adviseren graag.

EIGENTIJDSE VLOEREN

JUWEELTJES

Samen lang in bad. Praten, lachen en elkaar verliefd aankijken. Dit voelt als puur geluk, tot over mijn oren verliefd op jou.

Op elk moment van de dag geniet ik zo van onze vloer. Geen seconde spijt van onze keuze. Van een natuurlijke look tot eentje met lef. Voor een duurzame vloer is Noël Timmermans het adres. 

Tot snel, voor advies en een kopje koffie.