Spiced Pumpkin

Ook zo aangetrokken tot het najaar waarin de wereld om ons heen verandert. Er komen kleuren tevoorschijn waarvan je was vergeten dat ze bestonden. Vol verbazing kijk je naar de rijke, warme, aardse kleuren.

Deze warme sfeer is perfect voor in je interieur. In een handomdraai heb jij het interieur waar je van droomt. Warm en rijk.

GENIETEN MET RAAMDECORATIE

SUMMER GLOW

Haal de zeldzame zonnestralen naar binnen op een prachtige winterdag. Deze namiddag zon geeft je het gevoel alsof de lente al is aangebroken. Stel je raamdecoratie zo af dat je heerlijk kan genieten van de warmte die naar binnen komt.

Met onze prachtige raamdecoratie kan je op elk moment van de dag de zon opzoeken. Waan jezelf op vakantie in je eigen woning.


COZY GORDIJNEN

PERFECTIE

Houten meubels en een donkere, houten vloer geven je woning een rijke sfeer. Gordijnen in een terra of oker kleur maken je interieur helemaal af.


Haal net dat beetje extra kleur naar binnen met deze prachtige gordijnen. Een eyecatcher voor je woning. Zulke rijke kleuren geven je een knus gevoel en zo kom je de koude maanden zeker door.


LUXUEUS TAPIJT

EENVOUD

Het is nog donker in de slaapkamer en de regen tikt zachtjes tegen het raam. Je stapt uit bed en voelt het zachte tapijt onder je voeten. Je hebt een heerlijk weekend in het vooruitzicht waarin je helemaal tot rust kan komen.

Het pure en luxe gevoel van een zacht tapijt zorgt voor een goede start van de dag. Van kamerbreed tot een mooi karpet in allerlei vormen en maten.

Kom eens langs in onze winkel en laat je adviseren over de mogelijkheden.


VLOEREN MET KARAKTER

HARMONIE

Wat is er fijner dan na een drukke dag je terug trekken in je fijne huis? Met alle zachte, warme kleuren om je heen, kan je helemaal tot rust komen. Alles in je interieur is in balans.

Geniet van je prachtige vloer die meedeint op alle make-overs die je jouw interieur geeft. Zie de vloer als de basis van je woonstijl. Laat je inspireren door ons ruime assortiment.