Sweet Embrace

Flexa is geïnspireerd door de zachtheid van veren en de subtiliteit van avondwolken. De kleur van het jaar geeft een gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid. En dat is zo welkom in deze roerige tijden.

Een prachtige zacht roze tint die met het licht van kleur verandert, maar altijd warmte en gezelligheid in de ruimte brengt.

De kleur van het jaar 2024 “Sweet Embrace” is een solide basis.

OMHELSING MET RAAMDECORATIE

DROMERIG

De zon schijnt zachtjes door mijn open lamellen, haar warmte raakt mijn huid voorzichtig aan. Het voelt zo delicaat, als bloemblaadjes.

Raamdecoratie is niet alleen wonderschoon en een sfeermaker. Het is ook smart. Denk bijvoorbeeld ook eens aan elektrisch bedienbare producten voor al het gemak.

Colors@Home Noël Timmermans heeft een geweldige collectie.

GORDIJNEN, PURE SCHOONHEID


ZACHT EN OPTIMISTISCH

De kamer kleurt zacht mee met de kleur van mijn mooie inbetweens. Elk moment van de dag weer net even anders. Het intrigeert me en stemt me vrolijk.

Zoveel tinten, zoveel dessins. Van fluweelzachte overgordijnen tot delicate voile. Voor elke woonstijl is er een perfect exemplaar. Denk ook aan de verschillende confectie mogelijkheden. Van moderne wave tot eigentijdse ringen in vele kleuren.

Wees welkom bij Noël Timmermans

ZACHTHEID MET TAPIJT

OMHELSING

Na een lange dag werken is mijn schoenen uittrekken het eerste wat ik doe als ik thuis kom. Het geeft me een rijk en vrij gevoel. Het zachte tapijt aan mijn blote voeten.

Wie durft kiest voor tapijt, in een sprekende kleur of met een opvallende print. Het geeft je interieur een ware boost.

Colors@Home Noël Timermans heeft een zeer uitgebreide collectie tapijt en karpetten.

VLOEREN OM VAN TE HOUDEN

COMFORTABEL

Schuif gezellig aan, we eten, drinken en delen lief en leed aan de tafel. Elk moment van de dag met familie en vrienden. Dit is puur genieten.

Waar intensief geleefd wordt is een duurzame en praktische vloer wel heel erg fijn. Maar wat het nog veel leuker maakt is de ruime keuze. Van gezellige visgraat tot strakke betonlook.

Door de bomen het bos niet meer zien? Geen enkel probleem, we adviseren graag bij Noël Timmermans.

LIEF EN KNUS

Sweet Embrace is een moderne, verfijnde en geruststellende tint. Het geeft de ruimte een zachtere uitstraling. Voor een optimaal resultaat, trek Sweet Embrace door naar het plafond om het knusse, omarmde gevoel te benadrukken.

Speel met vlakken op de wand, werk met verschillende kleuren. Dat geeft diepte en spanning in de ruimte. Gebruik goed afnemende verf voor een mooi en lang resultaat.

Loop gerust eens binnen, we staan altijd klaar met een goed advies.