Vining Ivy

Een warme en harmonieuze plek creëren, dat is toch eigenlijk wat we allemaal willen. Het liefste zo sfeervol en  persoonlijk mogelijk. Dat voelt als een ware omhelzing, als een geweldig thuis. Deze prachtige blauwgroene tint is Histor’s kleur van het jaar! Het heeft een serene maar een ook een luxe uitstraling.

Voor elegantie en balans.

RAAMDECORATIE GEEFT SFEER

RUSTIG VAN START

Prinsheerlijk de dag rustig beginnen, ik wil nog even niet denken aan al die hectiek die de dag gaat brengen. Eerst nog even een kopje koffie. Creëer rust en geborgenheid in een handomdraai met mooie raamdecoratie. Nog even heerlijk in mijn eigen bubbel.

Colors@Home Noel Timmermans heeft een geweldige collectie raamdecoratie.


WARMTE MET GORDIJNEN

MOMENT VAN RUST

Ik kan zo genieten van al het moois om me heen. Prachtige materialen en kleuren. Alles bij elkaar vormt het een sfeervol geheel. Zittend op mijn vintage fauteuil droom ik weg.

Gordijnen maken het geheel helemaal af. Ze geven privacy en houden de kou buiten. Zoveel keuze in kleur, dessin en materiaal.
Wees welkom bij Colors@Home Noel Timmermans.


TAPIJT MAAKT HET VERSCHIL

COMFORT & STIJL

In een oase van blauw vertrek ik elke avond weer naar dromenland. En wat een feest om er elke morgen weer wakker te worden.


Een leuk weetje, bij gevoeligheid voor huisstof is tapijt juist een goede keuze. Niet alleen prachtig dus maar ook erg praktisch.
Colors@Home Noel Timmermans heeft een zeer uitgebreide collectie tapijt en karpetten.


ALLURE MET VLOEREN

DE ULTIEME SFEERMAKER

Laat de storm buiten maar razen, binnen is het aangenaam. Met een plaid op de bank en een goed boek vermaak ik me prima in mijn sfeervolle living. Morgen is er weer een dag.

Voor elke stijl en sfeer is er een geschikte vloer. Van stoere pvc tegel tot elegante visgraad. Een vloer is dus echt de ultieme sfeermaker. Gelukkig is er zoveel keuze bij Colors@Home Noël Timmermans.

Door de bomen het bos niet meer zien? Geen enkel probleem, we adviseren graag.