Vintage Design

VINTAGE, GOOD 60 VIBES

Geweldig design en sprekende kleuren, de sixties waren echt heel bijzonder op zoveel verschillende vlakken. En het is weer helemaal terug, zelfs de planten van toen zijn nu weer helemaal trendy. Hoe leuk is dat? Retrostijl zet door. Natuurlijk zagen we het al een beetje aan het modebeeld gevolgd door de meubelen. Om het plaatje compleet te maken is er ook zoveel keuze in raamdecoratie, gordijnen, vloeren.

Voor wie durft!


RAAMDECORATIE MET UITSTRALING

SFEERMAKER

Je kan je geluk niet op met dat nieuw gevonden adresje voor gebruikte vintage meubelen in de stad. Wat een geweldige items heb je daar gekocht.

Raamdecoratie is de aankleding van je ramen en maken je stijl compleet. Zo fijn dat precies jouw kleur groen in zoveel verschillende raamdecoraties te kiezen zijn. Dat maakt het perfect.

Laat je inspireren door onze mooie collectie raamdecoratie.


SFEERVOLLE GORDIJNEN

CONTRAST OM VAN TE HOUDEN

Na een lange dag even lekker je schoenen uit en comfortabel chillen op je fantastische fauteuil. Wat steekt deze cognac kleur toch geweldig af  tegen de soepel vallende lichtblauwe inbetween gordijnen. 

Gordijnen zijn er in verschillende types, van transparante vitrage tot verduisterende overgordijnen. Combineer een vitrage met een overgordijn dat geeft een hele mooie en rijke uitstraling.

Laat je adviseren en inspireren, je bent van harte welkom.


BIJZONDER TAPIJT

PRINTS & ORGANISCHE VORMEN

Wat een kleur! Je slaapkamer is een oase van blauw met het tapijt als ware eyecatcher. Hier kan je zo van genieten, elke dag weer.

Eerder voor luxe cruiseschepen en hotels maar nu ook voor thuis. Tapijt en karpetten met prachtige prints in vele vormen en maten maar natuurlijk ook kamerbreed.

Kom langs in onze showroom aan de middenweg en vraag naar de mogelijkheden.


VLOEREN OM OP TE DANSEN

UITNODIGEND

Een werkplek thuis is o zo handig. Geen last van lange files en parkeerproblemen. Je hebt het naar eigen wens ingericht met mooie spullen en vintage meubelen, die erg mooi op je sfeervolle vloer uitkomen.

Een vloer geeft de ruimte sfeer. Neem nu de trend visgraad! Daar wil je toch wel de hele dag en nacht op dansen?

Laat je inspireren, kom gezellig langs.