Viva Magenta

De Pantone kleur van 2023. Een gedurfde kleur met warmte, uitstraling, karakter en lef. Heerlijk voor de rebelse geest. Een kleur om mee uit te pakken, om grenzeloos verliefd op te worden. Deze prachtige rood, roze, paarse tint straalt optimisme en levenslust uit. Iets wat we in deze roerige tijden goed kunnen gebruiken. De inspiratie voor Viva Magenta komt “uit de natuur en dat wat echt is”, aldus het kleureninstituut Pantone. 

SFEER MET UITSTRALING

VERLIEFD

Elke morgen als ik ontwaak voel ik, als een warme deken, de liefde voor het leven. Lekker lang uitrekken en met een grote glimlach de dag beginnen. Zonnestralen in mijn gezicht.

Raamdecoratie is een grote sfeermaker in een interieur. Door verschillende materialen en kleuren is er voor iedere woonstijl een perfecte raamdecoratie.

Colors@Home Noël Timmermans heeft een geweldige collectie.


GORDIJNEN MET KLEUR

WARM EN BEHAAGLIJK

Vanuit mijn heerlijke keuken kijk ik de tuin in, wat kan de natuur toch prachtig zijn. Bloemen met diep rode en roze tinten trekken niet alleen mij maar ook de bijen en vlinders aan.

Gordijnen zijn de kers op de taart, ze geven het interieur uitstraling. Maar ze zijn ook erg praktisch, gordijnen houden de kou buiten en warmte binnen. Wel zo fijn.

Wees welkom bij Colors@Home Noel Timmermans.


VEELZIJDIG TAPIJT

FLUWEELZACHT

Klein geluk zit voor mij in lekker relaxen op mijn mooie fauteuil, omringd door prachtige planten en dierbare accessoires. Een goed boek en blote voeten op het tapijt.

Tapijt is niet alleen heel erg zacht maar geeft ook kleur aan het interieur. Denk eens out of the box en kies voor een organische vorm of voor een print.

Noël Timmermans heeft een zeer uitgebreide collectie tapijt en karpetten.


VLOEREN MET LEF

OM VAN TE HOUDEN

Ons momentje samen is ‘s morgens in de badkamer, de plannen voor de dag doornemen. Elke dag genieten we van de prachtige vloer en gekozen kleuren. 

Van een natuurlijke look tot een vloer met lef. Een harde vloer is de basis van het interieur. Zo ontzettend leuk om een harde vloer uit te zoeken maar het kan ook lastig zijn, zoveel keuze.

Door de bomen het bos niet meer zien? Geen enkel probleem, we adviseren graag.