Wild Wonder

De wonderen van de natuur. Haal de magie van de natuur in huis met de prachtige kleur van het jaar. Ook dit jaar heeft Flexa weer een prachtige en rustgevende trendkleur. De groengele tint is een warme en opbeurende kleur waar iedereen happy van wordt. 

Het is de transformerende kracht van de natuur die verbind. Warm & rustgevend.

RAAMDECORATIE MET UITSTRALING

EVEN VOOR MEZELF

Het grote geluk zit vaak in kleine dingen, op een vrije dag heerlijk de boel de boel te laten en aan de gang te gaan met mijn grote passie fotograferen. 

Wat geweldig om dat te doen in een oase van rust.
Colors@Home Noël Timmermans heeft een zeer uitgebreide collectie raamdecoratie. Voor elke stijl en sfeer.

Kom gerust binnen voor advies en inspiratie.


BEHAGELIJK MET GORDIJNEN


VERBONDEN

Vanaf mijn favoriete plekje in huis kijk ik naar de natuur buiten, hoe ze keer op keer veranderd. Ze kan zacht en teder zijn maar ook zo genadeloos. De jaargetijden vloeien prachtig in elkaar over. 


Als het koud en onstuimig is buiten sluit ik de gordijnen, dat houdt de warmte binnen en de kou buiten. Gordijnen zijn dus niet alleen een sfeermaker, ze zijn ook erg praktisch en duurzaam.

Colors@Home Noël Timmermans heeft een zeer uitgebreide collectie gordijnen, voor ieder wat wils.


TAPIJT IS HET HELEMAAL

WARME VOETEN

Een dagje thuis werken is geen straf, mijn prachtige tuin op de achtergrond en het rustgevende gefluit van de vogels. Wat een luxe om hier te zitten, met mijn blote voeten op het karpet.

Tapijt is zo veelzijdig, het geeft een geweldig gevoel van rijkdom en warmte. Ook voor mensen met een allergie kan tapijt een uitkomst zijn.

Kom naar één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden.


DUURZAME VLOEREN

DE PERFECTE BASIS

Aan het barretje een kopje koffie drinken, omringd door hout- en groentinten. Dit is de natuur binnenhalen, hier word ik zo blij van. Een fantastische positieve vibe hangt hier.

Ik kan zo genieten van een mooie vloer, het is de basis van mijn interieur. Er is zoveel keuze in verschillende stijlen en kleuren. Er is altijd een geschikte vloer te vinden bij Colors@Home Noël Timmermans.

Kom gezellig langs in onze showroom in Hoogerheide.