jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georienteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen dat doorgelaten wordt. De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 63mm, 89mm of 127mm.

Horizontale jaloezieën

Een horizontale jaloezie bestaat uit dunne horizontale lamellen.
Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

Velux Jaloezieën zijn een moderne, eenvoudig schoon te maken variant op de bekende jaloezie. Met deze vochtwerende Velux Jaloezieën, ideaal voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimten, creëer u de perfecte hoeveelheid licht en privacy.

De Jaloezieën hebben een draadloos ontwerp dat zorgt voor een kindveilig raam zonder loshangende draden. Met de innovatieve schuif, die op elke gewenste positie in de zijrails kan worden geplaatst, bepaalt u de invalshoek van het licht.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Delen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.