Kwaliteitsvolle vloeren

https://www.quick-step.nl/nl-nl

Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig?

Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren.
Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze PVC-vloeren, de authenticiteit van parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven…

PVC-vloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van Quick-Step-vinylvloeren. Quick-Step Vinyl is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.

Plaats Quick-Step PVC-vloeren op je muren

Wist je dat je Quick-Step’s Glue+ PVC-vloeren ook op je muren kunt plaatsen? Dit betekent dat je een volledige ruime met hetzelfde patroon of dessin kunt bekleden, zelfs in de douche.

Hoog kwalitatieve laminaatvloeren, kliklaminaatvloeren

Watervast laminaat? Maar natuurlijk!
Maak kennis met de nieuwste generatie laminaatvloeren. Vloeren die er niet alleen ontzettend naturel uitzien, maar ook nog eens 100% vochtbestendig zijn.

Neemt u eens een kijkje op voor Quick-Step meer informatie. Of neem contact op met ons voor meer informatie.

deel

Reacties gesloten.