Luxaflex® Motorizations

Met PowerView Motorisation van Luxaflex® wordt de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle Powerview gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van 1 enkel raam tot het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens.

Luxaflex® 

De belangrijke kenmerken

Nauwkeurige bediening

PowerView motorisation maak het mogelijk om de Luxaflex® raamdecoratie nauwkeurig te bedienen, of deze naar boven of beneden wilt bewegen of tuimelen.

Flexibele programmering

Met de PowerView app kun je gepersonaliseerde scenes creeren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van 1 enkel raam tot alle ramen in het hele huis.

Energiezuinig

Wakker worden met het zonlicht op je gezicht, of bij zonsondergang de kou buitenhouden. De PowerView Hub berekent het tijdstip van zonsopgang en -ondergang waardoor je raamdecoratie automatisch in beweging komt.

Veilig

Bedien wanneer je van huis bent, de raamdecoratie met de RemoteConnect functie op je smartphone of tablet. Of creeer aanwezigheidssimulatie via gepersonaliseerde scenes.

Kindvriendelijk

PowerView gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren.

Veelzijdig

Het brede aanbod van innovatie materialen, kleuren en stijlen maakt de Luxaflex® raamdecoratie naast slim ook mooi en stijlvol.

Batterij aangedreven

Bijna alle PowerView raamdecoratie werkt op batterijen, en zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.

Luxaflex® 

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.