Over ons

Dé specialist in interieuradvies

Onze interieuradviseurs staan klaar om je te helpen jouw woonwensen te verwerkelijken. Dit doen wij al sinds 1950, al vier generaties lang.

In onze winkel hebben we een ruim assortiment in vloeren (pvc, laminaat, vinyl, tapijt), gordijnen en raambekleding van gerenommeerde merken. Hier wordt je deskundig geïnformeerd en geadviseerd in stijl, sfeer en techniek. Wij meten en adviseren bij je thuis zodat de gekozen producten niet teleurstellen en passen in jouw woonsituatie.

Dé specialist in buitenzonwering

Colors@Home Noël Timmermans is de buitenzonweringspecialist uit de regio. Wij leveren en plaatsen alle soorten buitenzonwering van screens tot grote terrasschermen. Ook leveren we complete terrasoverkappingen, zonwering op serredaken en nog veel meer In onze showroom informeren we je graag over de mogelijkheden. Graag bieden wij uitgebreid advies aan huis.

Onze manier van werken

Het geheim achter ons succes? Werken volgens drie kernwaarden:

PERSOONLIJK – Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aandacht. We werken met een hecht team dat voor je klaar staat. Daarom ben je geen nummer maar een relatie waarmee wij in vertrouwen en vol vertrouwen samenwerken.

BETROUWBAAR – Afspraak is afspraak, diensten en producten worden geleverd zoals afgesproken. Wij hanteren eerlijke prijzen. Hebben wij een actie korting dan is het ook een echte korting. Wij werken alleen met kwalitatieve A-merken waar wij volledig achterstaan.

DESKUNDIG – Waar andere bedrijven afhaken, denken wij mee in oplossingen. De vakkennis is generatie op generatie doorgegeven. Wij beschikken over vakkundig personeel met veel kennis en ervaring. Om de kennis en kunde op pijl te houden, blijven we ons ontwikkelen.