PERGOLA SUNRAIN Q

PERGOLA SUNRAIN Q

Bij de PERGOLA SUNRAIN Q zijn verschillende eisen wat betreft een modern, tijdloos design en een effectieve bescherming tegen zon, wind en regen constructief omgezet. Tegen deze verschillende weersinvloeden kunt u niet beter en stijlvoller beschermd zijn. Het kubistische frame sluit qua design perfect aan bij ieder modern gebouw. De installatie is vrijstaand mogelijk of halfvrijstaand aan de wand. Er kunnen tevens zonder problemen meerdere installaties naast elkaar worden gezet.

Als het terrasvouwdak horizontaal uitgestuurd is, bent u optimaal beschermd tegen de zon en dat ook bij hoge windsterktes en windvlagen. Bij regen kan de helling van het vouwdak met een druk op de knop worden aangepast. Het regenwater wordt dan door de schuine positie van het dak via de geïntegreerde regengoot aan de voorkant afgevoerd. Zelfs in deze schuine stand is de installatie bestand tegen maximale windbelastingen. De installatie is te bedienen via geïntegreerde op afstand bedienbare motoren.

Tot de standaarduitvoering behoort bovendien een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc-materiaal met de hoogste zonbeschermingsfactor 80. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tegen meerprijs kan de PERGOLA SUNRAIN Q ook worden uitgerust met het waterdichte netweefsel Soltis W96

De PERGOLA SUNRAIN Q is leverbaar met een uitval tot maximaal 650 cm. Meerdere installaties kunnen vrijstaand of aan elkaar aan de wand worden gemonteerd.

De PERGOLA SUNRAIN Q is verkrijgbaar in de standaardkleuren verkeerswit (RAL 9016) of wit (RAL 9010); als alternatief in een van de 18 LEINER-LOUNGE-kleuren. Tegen een meerprijs is ook iedere gewenste RAL-kleur mogelijk – laat u adviseren door uw vakpartner!

Voor een windstabiele bescherming tegen de zon is de PERGOLA Q verkrijgbaar in de uitvoering SUNSHINE – deze heeft een opengewerkt weefsel en beschermt ook bij hoge windkrachten effectief tegen de zon.

LEINER-stoffen zijn niet alleen bekend vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege de enorme keuze uit tal van dessins. Bovendien beschermen de LEINER-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

Exclusieve zonweringdoeken voor ieders voorkeur

Een zonwering wordt pas een echt persoonlijk unicaat door de combinatie van hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, maar toch edel zonweringdoek.

Bekijk de LEINER-stofcollectie of vraag advies bij Noel Timmermans.

deel

Misschien ook interessant

Reacties gesloten.