pvc planken: visgraat en ​​​​​​​betonlook

PVC Planken

De PVC vloeren van Hebeta zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als ‘namaak’ door de mand, met name doordat de afbeelding van de te imiteren ondergrond repetitief was (je kwam op verschillende plekken dezelfde ‘knoest’ tegen). En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne PVC vloeren van Hebeta hebben deze esthetische nadelen niet meer.

Vloeren van Hebeta/Moduleo/Quick Step zijn er in alle soorten en maten. Met als rode draad de smaak van de Nederlandse consument. Wij stellen onze collectie samen in nauw overleg met de professionals die in de woon- en vloerenwinkels en speciaalzaken voor woninginrichting elke dag contact hebben met de klant. Zij kennen als geen ander de actuele behoeften van kritische consumenten en ondernemers die een vloer komen kiezen voor een woning, een horecabedrijf of een kantoorproject.

Perfecte imitatie van
​​​​​​​een ​​​​​​​stoere houten plankenvloer

Perfecte imitatie van
​​​​​​​een ​​​​​​​stoere houten plankenvloer

De PVC vloeren van Hebeta/Moduleo/Quick Step zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen PVC-vloeren als ‘namaak’ door de mand, met name doordat de afbeelding van de te imiteren ondergrond repetitief was (je kwam op verschillende plekken dezelfde ‘knoest’ tegen). En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne PVC vloeren van Hebeta/Moduleo/Quick Step hebben deze esthetische nadelen niet meer.

ALLE VLOEREN VAN HEBETA ZIJN 100% DUURZAAM EN ECOLOGISCH GECERTIFICEERD

Levensechte afbeelding
mét structuur

Hebeta/Moduleo/Quick Step PVC vloeren zijn gemaakt met een speciaal procedé dat opvallende herhalingen van het beeld voorkomt. Bovendien is het oppervlakte zó bewerkt dat de structuur van het beeld (de foto van het hout of beton) precies terug komt in de bovenlaag. Je voelt echt de houtstructuur, het visgraatpatroon en de kleine onregelmatigheden van het beton. Bovendien zijn Hebeta/Moduleo/Quick Step PVC vloeren extra mat, zodat ook de typische ‘kunststof’ glans van veel PVC vloeren ontbreekt. Je moet echt van héél dichtbij kijken om te zien dat het geen echt beton of hout is, maar een PVC vloer met betonlook of houtstructuur.


Accessoires

Accessoires

Een dry back PVC vloer leggen, het wordt altijd mooier als een vakman zoals Noël Timmermans het doet. Wij leveren ze ook de belangrijkste toebehoren, zoals veerkrachtige en geluiddempende ondervloeren, isolerende en vochtwerende folies en aluminium tape. Ook hebben wij speciale Lecol schoonmaakmiddelen, plinten en deurmatten in ons assortiment.

Wat een Keuze.

Eigentijds wonen en werken op een Hebeta/Moduleo/Quick Step vloer, uniek in alle soorten en maten


Voor meer informatie kijkt u eens hier

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.