Q.BUS | Q.BUS SZ

Het ongelooflijk flexibele schaduw-systeem.

De buitengewone beschaduwingssystemen Q.bus en Q.bus SZ voldoen aan de hoogste designvereisten en passen ideaal bij moderne architectuur. Ze bieden tal van beschaduwingsvarianten – zij het particulier of in de gastronomie, vrijstaand of aan een gevel gemonteerd en naar wens uitbreidbaar voor hoekoplossingen of andere vormen. De Q.bus-installaties worden aangestuurd door elektromotoren – desgewenst draadloos.

Q.BUS van Leiner

Vrijstaand is de Q.bus | Q.bus SZ functioneel en benut hij het oppervlak optimaal; meerdere installaties kunnen worden gecombineerd tot één grootschalig systeem. Door een extra uitrusting met zijdelingse of verticale zonweringen ontstaat een nieuwe textiele, flexibele levensruimte. De dakbeschaduwing kan door een in het frame geïntegreerd doek aan een zijde ca. 100 cm schuin worden neergelaten. Daardoor wordt het schaduwgedeelte individueel regelbaar en een lichte regen kan weglopen. Elk doek kan onafhankelijk van het/de andere/n worden in- en uitgestuurd.

Voor commercieel gebruik kan het verticale doek uitstekend fungeren als opvallend reclamevlak.

Vergeleken met de Q.bus biedt de Q.bus SZ duidelijk meer windstabiliteit. Het horizontale zonweringdoek wordt opzij in de geleider gehouden. Hierdoor avanceert de Q.bus SZ tot een windvaste zonwering.

De Q.bus | Q.bus SZ is als enkele installatie verkrijgbaar in breedten van max. 600 cm en met een uitval van max. 400 cm. Bij een breedte van 550 cm bedraagt de maximale uitval zelfs 450 cm. Gekoppelde installaties kunnen willekeurig uitgebreid en flexibel gecombineerd worden. 

Ontdek de vele speciale uitvoeringsmogelijkheden voor de Q.bus | Q.bus SZ:

Aandrijving

In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken. Door het io radiosysteem kunt u de bediening van uw zonwering ook in uw smartphone integreren. Desgewenst kunt u de Q.bus | Q.bus SZ ook handmatig via de draaistang bedienen.

Besturing

Volautomatische besturingen completeren de elektrische aandrijving en bieden extra comfort en veiligheid als zon- en windwachter: al naargelang de zonnestraling of de windsterkte worden het horizontale zonweringmechaniek en de uitvaltechniek automatisch in-, uit-, omhoog of omlaag gestuurd, ook als u niet thuis bent. Wij willen u er wel op wijzen dat een elektronische besturing uw Q.bus | Q.bus SZ niet beschermt tegen plotselinge, heftige windvlagen.

Voor meer informatie kijkt u eens bij Leiner zelf.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.