Rolgordijnen en duo-rolgordijnen van Lega.

Rolgordijnen zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. Het is ons meest verkochte product. Wij produceren onze rolgordijnen zelf in de fabriek en hebben dan ook bijna alle stoffen op voorraad liggen. Er zijn diverse soorten rolgordijnen, zoals cassette rolgordijnen, fasciarolgordijnen en sunfolierolgordijnen.

Mooie collectie rolgordijnen stoffen.

Duo-rolgordijnen | Prestiges

Een prestigerolgordijn, ook wel duo-rolgordijn, is een zeer gewild product. Het geeft een luxe uitstraling en de lichtinval is gemakkelijk te bepalen. Lega Products levert al enige tijd prestigerolgordijnen. De collectie stoffen bevat ruim honderd verschillende kleuren. Er is dus voor iedereen wel een geschikte stof te vinden.

Een prestigestof bestaat uit open en gesloten banen. Er wordt gebruik gemaakt van een dubbele laag stof, welke voor zichzelf langs loopt. De gesloten banen zijn altijd een paar centimeter hoger dan de open banen, waardoor er geen lichtkier kan ontstaan in gesloten toestand.

Een prestige wordt standaard onder sluitend gemaakt. Het kan zijn dat u meerdere prestiges bestelt die naast elkaar komen te hangen. U dient dan op te geven welke sluitend en welke baan doorlopend gemaakt moeten worden.

Neemt u eens een kijkje bij de volgende pagina voor meer informatie over Lega Products

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.