Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. De bediengin mogelijkheden die wij hebben zijn: handbediend, draaischakelaar, afstandbediening en HomeWizard(smartphone, tablet etc). Wij hebben ook rolluiken voor op dakramen en extra kleine rolluiken “Lite BBS’.

kenmerken

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleuren

U kunt kiezen uit verschillende ral kleuren. Zo kunnen de geleiders, bak, pantser en onderlijst verschillende kleuren krijgen. Ook is het mogelijk om een Velux rolluik op uw dakraam te plaatsen. De Ral kleuren die u hier onder ziet, zijn de standaard Ral kleuren.Kleuren rolluiken

 

 

Omkasting

De rolluik kast is in verschillende vormen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit een ronde, hoekige of vierkante rolluik kast.

Verschillende bakken

 

 

 

 

 

 

Velux dakraam rolluiken

Rolluik_SSL_733x350_op_zonne-energie

 

 

 

 

 

 

 

 

rolluiken houden niet alleen de overbodige warmte en fel zonlicht buiten, ze verbeteren ook de isolatie. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid. Deze nieuwe generatie VELUX rolluiken hebben een strakker uiterlijk en de bediening gaat nog soepeler.

U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne-energie. Als u op zoek bent naar optimaal comfort en het gemak van een snelle montage, dan raden wij het rolluik op zonne-energie aan. Dit rolluik is draadloos en kan gemakkelijk bediend worden met behulp van een afstandsbediening of zelfs geheel automatisch.

Lite BBSLite BBS

Het rolluik Lite BBS is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig opgebouwd is uit kwaliteitscomponenten. Het rolluik Lite BBS is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de gevel willen.

De Lite BBS wordt geleverd met een afgeschuinde kap. De Lite BBS onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. Tevens is het rolluik voorzien van een nieuwe design onderlijst.

De sterke aluminium lamellen van de Lite BBS hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte. De lamellen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crèmewit en antraciet.

U heeft bij de Lite BBS de keuze uit kastkleuren wit, crèmewit en antraciet om deze aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning.

  Velux

deel

Reacties gesloten.