Screens – Sunshade Experts

De standaard screen onderscheidt zich door een kast met zij geleiders, doek gemaakt van glasvezel en PVC, die duurzaam en bestand is tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen. Door de eigenschappen van de doeken kan de warmte worden buiten gelaten zonder dat het helemaal donker wordt. We bieden een breed scala aan vormen en kleuren van kasten en geleiders aan, evenals een breed scala aan doeken waardoor er altijd iets voor u tussen zit.

RS Classic

De RS Classic onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Bij dit zip Systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen.

Dankzij de eigenschappen van de gebruikte stoffen bieden ze bovendien een effectieve bescherming tegen de zon en een vermindering van maximaal 90% van de zonnewarmte, wat resulteert in een lagere temperatuur binnen binnenshuis. Ze dragen bij aan het verminderen van het energieverbruik en zorgen voor een goed zicht en lichtabsorptie.

klik op het logo voor meer info

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie over een screen? Kom gerust eens langs in onze showroom. Ons team helpt u graag verder.

deel

Misschien ook interessant

Reacties gesloten.