Shutters

Shutters

Shutters zijn sfeervolle blikvangers in huis. Niet zomaar raamdecoratie of zonwering, maar iets bijzonders. Shutters zijn duurzaam als raamdecoratie of zonwering en verhogen de waarde van je woning. Ze zijn op vrijwel alle type ramen te plaatsen. Ronde ramen, dakramen, draaikiepramen, hoge ramen, brede ramen en speciale raamvormen. Shutters zijn makkelijk schoon te houden.

Als je last hebt van allergieën is dat wel zo prettig. Met shutters als zonwering kun je de lichtinval perfect regelen. Helemaal dicht of open, of half geopend zodat het wel lekker licht is in huis, maar je geen last hebt van fel zonlicht bij het lezen, computeren of tv-kijken.

Shutters bieden naast raamdecoratie en zonwering ook de nodige privacy, terwijl er toch licht naar binnen valt door de verstelbare lamellen. Bij shutters met een zogenaamde tussenverbinding of tussenligger kun je er zelf voor kiezen om de onderste lamellen te sluiten en de bovenste open te laten. Shutters hebben naast het decoreren van de ramen ook een isolerende functie. Zo houd je de warmte binnen in de winter, blijft het huis koel in de zomer en bespaar je op je energierekening.

Veel shutters zijn bestand tegen vocht. Dit maakt shutters de ideale zonwering of raamdecoratie in je badkamer. Let er wel goed op, voor je de shutters in je badkamer plaatst, dat de shutters inderdaad bestand zijn tegen vocht. Shutters zijn niet alleen functioneel als raamdecoratie, ook als room divider of kastdeur zijn shutters een prachtige aanvulling op je interieur. Ze zijn zeer kind vriendelijk. Er zitten geen touwtjes aan, waar kinderen in vast kunnen blijven zitten. De lamellen zijn bovendien zeer gemakkelijk te bedienen. Shutters zijn makkelijk in onderhoud. Ga met een Swiffer of een licht vochtig doekje over de lamellen en viezigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.