ZON- & REGENWERING

Mensen willen steeds vaker meer tijd buiten doorbrengen; bij zonnig, maar ook bij regenachtig weer. Normale zonweringen kunnen slechts in beperkte mate bescherming bieden tegen regen. Speciaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van het weer, zijn de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER ontwikkeld. SUNRAIN-zonweringsystemen zijn bovendien verkrijgbaar in extreem windstabiele uitvoeringen.

CASA SUNRAIN

Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen: In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op velerlei manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op balkon of terras, met en zonder VARIO-VOLANT of als SUNRAIN-model voor gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

Meer weten over dit product van Leiner? We helpen u graag verder, neem contact met ons op.

CASA SUNRAIN

De CASA SUNRAIN combineert alle voordelen van een cassette-zonwering met die van de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie. Passend bij de moderne kubische architectuur werd de CASA SUNRAIN ontwikkeld. De complete zonweringtechniek is onzichtbaar ondergebracht in de elegante, kubisch gevormde cassette en het armsysteem is extra stabiel uitgevoerd.  Het is mogelijk om onafhankelijk van het weer buiten te zijn. Het waterdichte zonweringdoek laat het regenwater al bij een hellingshoek van 5° (7,5° bij koppelinstallaties) weglopen.

De CASA SUNRAIN is ook geschikt voor het intensieve gebruik in de commerciële sector of horeca. Het zonweringdoek resp. de volant kan voor reclamedoeleinden heel eenvoudig worden bedrukt.

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen. 

deel

Misschien ook interessant

Reacties gesloten.