ZON- & REGENWERING

LEINER

Mensen willen steeds vaker meer tijd buiten doorbrengen; bij zonnig, maar ook bij regenachtig weer. Normale zonweringen kunnen slechts in beperkte mate bescherming bieden tegen regen. Speciaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van het weer, zijn de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER ontwikkeld. SUNRAIN-zonweringsystemen zijn bovendien verkrijgbaar in extreem windstabiele uitvoeringen.

PERGOLA SUNRAIN L – HET TERRASVOUWDAK VOOR ZON, WIND EN REGEN

PERGOLA SUNRAIN L overtuigt met het gewelfde, moderne design en installatieafmetingen tot 84,5 m. Mooie en extreem robuuste profielen zorgen ervoor dat het terrasvouwdak al naargelang de afmeting ook bij hoge windkrachten tot negen Beaufort kan worden gebruikt. Door de hellingshoek van de installatie loopt het water via de regengoot  of door de voorste staanders af. Een comfortabele radiografisch bestuurbare motor behoort tot de standaarduitvoering en u kunt kiezen uit verschillende hand- of wandzenders.

Tot de standaarduitvoering behoort bovendien een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc-materiaal met de hoogste zonbeschermingsfactor 80. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tegen meerprijs kan de PERGOLA SUNRAIN L ook worden uitgerust met het waterdichte netweefsel Soltis W96.

DE PERGOLA SUNRAIN XLM – HET TERRASVOUWDAK VOOR BIJZONDERE AFMETINGEN

Vooral grote terrassen bieden veel comfort. Daarom is het hier extra belangrijk dat zij goed zijn beschermd tegen zon, wind en regen. De PERGOLA SUNRAIN XLM bieden optimale voorwaarden voor grote terrassen. Het geslaagde, moderne design is een van de bijzondere kenmerken van dit model. De ruim bemeten profieldiameters verlenen de PERGOLA SUNRAIN XLM bovendien extreme stabiliteit. Zelfs bij een maximale uitval kan het terrasvouwdak bij windkrachten van acht tot negen Beaufort uitgestuurd blijven.

Door de hellingshoek van de installatie loopt het water weg via de regengoot en de voorste staanders. Een comfortabele radiografisch bestuurbare motor behoort tot de standaarduitvoering en u kunt kiezen uit verschillende hand- of wandzenders.

PERGOLA SUNRAIN XLM

Tot de standaarduitvoering behoort bovendien een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc-materiaal met de hoogste zonbeschermingsfactor 80. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Tegen een meerprijs kan de PERGOLA SUNRAIN XLM ook worden uitgerust met het waterdichte netweefsel Soltis W96.

Voor meer informatie kijkt u een op de webpagina van LEINER

https://www.leiner-zonwering.nl/pergolasystemen-zonweringen/pergola-sunrain-xle-xlm/

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.