Zonweringsdoeken

TERRASONTWERP MET EEN TEXTIELE FLAIR

Geef uw zonwering vorm met de zonweringdoeken van LEINER en verander uw terras in een buitenwoonkamer in de natuur. De actuele LEINER zonweringsdoeken bieden u met meer dan 250 dessins een veelzijdig aanbod dat aansluit op uw wensen en smaak.

Een groot aantal moderne effen doeken in edele grijs- en beigetinten voldoet wat de esthetiek betreft aan de actuele trends binnen de architectuur. De doeken met een noppige structuur staan voor individualiteit en karakter. Fijne pasteltinten geven het terras een luchtige touch. Doeken met een extra glad oppervlak overtuigen door een hoge kleurintensiteit en een zelfreinigend effect. Vuil krijgt geen kans om zich aan het doek te hechten.

Met talrijke speciale doeken vervult LEINER een groot spectrum aan functies. Het waterdichte, zeer sterke weefsel maakt SUNRAIN zonweringen tot een betrouwbare regenbescherming. Gaasweefsels voor verticale beschaduwingen bieden een perfecte zichtbescherming, terwijl het zicht naar buiten vrij blijft.

Beleef onze collectie met de LEINER doekplanner en laat u inspireren door onze dessins.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.